Οδηγίες για τη χρησιμοποίηση του Νάρθηκα Λεύκανσης

ΤΗΛ : 210 8001303 – 210 8073715-6 ΤΗΛ: 210 5716872

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣ|Μ0ΠΟ|ΗΣΗ ΝΑΡΘΗΚΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

Για να έχετε τα καλύτερα δυνατα αποτελέσµατα από τη διαδικασία της λεύκανσης, ακολουθήστε
τις παρακάτω οδηγίες:

  • Βουρτσίζετε τα δόντια σας και ξεπλένετε καλά.
  • Τοποθετείστε στην εσώτερική πλευρά του νάρθηκα, µια µικρή ποσότητα υλικού λεύκανσης, σε καθε δόντι που θα γίνει λεύκανση. Ο νάρθηκας πρέπει να είναι πολύ στεγνός.
  • Αφήνετε στο στόµα σας τους νάρθηκες για µία (1) ώρα, µαζεύοντας µε ένα χαρτοµάντιλο την ποσότητα που τυχόν περισσεύει καθώς και το σάλιο που µαζεύεται στο στόµα σας. Μετά από µία (1) ώρα, βγαζετε τους νάρθηκες, τους ξεπλένετε και τους στεγνώνετε, ώστε να είναι έτοιµοι για την επόµενη χρήση.
  • Εαν χρειάζεται να φοράτε τους νάρθηκες για δύο (2) ώρες, στο τέλος της µίας ώρας, ανανεώνετε µε καινούριο υλικό για τους νάρθηκες, αφού προηγουµένως τους έχετε πλύνει και στεγνώσει από την προηγούµενη χρήση.
  • Εαν τυχόν εµφανιστεί ευαισθησία τις πρώτες ηµέρες της λεύκανσης, µην ανησυχείτε, είναι φυσιολογική για κάποια δόντια. Η ευαισθησία αντιµετώπίζεται µε την εφαρµογή ποσότητας φθορίου, στον στεγνό νάρθηκα λεύκανσης για 4 λεπτα. Βγάζετε τους νάρθηκες µε το φθόριο και δεν ξεπλένετε, ούτε τρώτε κάτι για µισή ώρα. Η φθορίώση αυτή µπορεί να γίνει λίγο πριν την λεύκανση. Εαν η ευαισθησία είναι έντονη σταµατήστε τη λεύκανση για µια ηµέρα και συνεχίζετε την επόµενη ηµέρα. Σε περίπτωση πολύ έντονης ευαισθησίας καθώς και για οποιοδήποτε απορία επικοινώνήστε µαζί µας.
  • Για διατήρηση του όµορφου αποτελέσµατος, χρειαζεται επανάληψη της λεύκανσης για µια εβδοµάδα περίπου, σε τέσσερις (4) ή έξι (6) µήνες, ανάλογα µε τις συνήθειες του καθενός από εµάς.
  • Κατά τη διάρκεια της λεύκανσης θα πρέπει να περιορίσουµε το κάπνισµα καθώς και τροφές µε έντονες χρώστικές (τσάι, καφές, κόκκινο κρασί κ.α.)

Είµαστε βέβαιοι ότι η διαδικασία της λεύκανσης, θα είναι για εσάς µια ευχάριστη και αποτελεσµατική οδοντιατρική εµπειρία, χαρίζοντάς σας ένα πολύ όµορφο χαµόγελο.